Hur funkar menstrosor

Clean menstrosor ger upp till 12 timmars skydd tack vare några få millimeter integrerat och osynligt tyg. Den skyddande monteringen har noggrant genomtänkt så att ytan på alla tyger optimeras. Hur fungerar det då under sömmarna ?

Hur funkar menstrosor

1 - Det första tygskiktet är trosans dränerande del. Det första tygskiktet är trosans dränerande del. Det dränerar vätskan till den absorberande delen. Detta är den del som håller dig torr och andningsbar hela dagen !

2 - Sedan har vi den absorberande delen av tyget. Den är ultrafin och absorberar flödet snabbt, kontinuerligt och i varierande mängder beroende på trosan. Clean erbjuder olika flödesalternativ : lätt, medium och tungt. Det är denna del som "behåller" blodet under användning, innan det sköljs med kallt vatten och tvättas.

3 - Slutligen är det den vattentäta effekten som genereras av membranet i menstrosa som gör det möjligt att förhindra läckage (och ja, det är målet!). När trosorna är "fulla" förhindrar tyget fläckar på menstrosa i väntan på att du ska ta på dig ett par nya trosor !

Upptäck menstrosor

Vilka är fördelarna jämfört med andra mensskydd ?

Effektivt och bekvämt

Våra Clean trosor håller dig torr och bekväm under din mens (bye-bye blodfläckar på dina jeans).

80 % av våra användare med ett genomsnittligt flöde använder den mellan 8 och 12 på morgonen.

Hälsosamt

Kemikalier som finns i tamponger eller bindor finns inte i Clean menstrosor.

Alla flöden och former

Vi vet att varje kropp och varje period är olika. Därför har produkter utvecklats för olika flöden: från lätta till tunga flöden.

Clean finns från storlek XS till 8XL och i flera olika skärningar, vilket gör att de passar många olika kroppstyper.

Menstrosor

Vad är menstrosor gjorda av ?

Den exakta sammansättningen av våra trosor är följande : 80 % polyamid och 20 % elastan för utsidan, 90 % bomull och 10 % elastan för fodret, 93 % polyamid och 7 % lycra för spetsarna, 80 % bambuviskos och 20 % polyester och sedan 100 % polyester PUL-membran för skyddsmembranet.

Clean trosor är giftfria, utan silvernanopartiklar (ersatta av bambufibrer) och Oeko-Tex 100-certifierade. Deras teknik för tygmontering och det sätt på vilket det vävs i verkstäderna är patenterat. Resultatet är en kvalitet som är jämförbar med de stora underklädeshusen.

Upptäck menstrosor