Vår berättelse

Clean menstrosa

Vår berättelse

Clean föddes ur en ursinnig önskan att utrusta kvinnor när de behöver det som mest och samtidigt respektera vår planet.

Idén att skapa ett innovativt underklädesmärke kom till mig när min dotter föddes för drygt ett år sedan. Förluster, mjölkläckage och andra festligheter är inte en lätt tid i en kvinnas liv. Jag insåg att vi är superutrustade med tekniska kläder för att klara av alla situationer, men när det gäller mens eller graviditet i synnerhet får vi ingen hjälp av innovation. Faktum är att det inte har skett några större innovationer inom sektorn för hygieniska skydd för kvinnor sedan 1930-talet !

Detta alarmerande faktum fick mig att ta steget till entreprenörskap för att erbjuda kvinnor ett märke med tekniska underkläder som skulle göra det möjligt för dem att klara av alla faser i livet.

Med Clean vill vi erbjuda dig produkter som respekterar din kropp och miljön utan att kompromissa med prestanda och komfort.

 För vår första innovation arbetade vi i nästan ett år med en textilingenjör för att utveckla en högpresterande och bekväm menstrosor med sömlös teknik som gör att du kan röra dig fritt och känna dig säker, även under din mens.

Ulrika (grundaren) och Clean teamet