Hur du känner ditt flöde

Spoiler alert : här kommer vi främst att prata om din mens, men du bör veta att dina Clean är anpassade till alla moment i en menstruerande persons liv (vit urladdning, litet urinläckage, postpartum...).

Clean menstrosor

Mängden menstruation varierar naturligtvis från en menstruerande person till en annan. För att kunna välja rätt Clean menstrosor måste du känna till din menstruation. För att hjälpa dig föreslår vi att du anger hur många tamponger eller bindor du använder under din menstruation. Med den här informationen kan du bestämma din(a) flödestyp(er) och därmed vilka modeller av mensbyxor som är lämpliga !

#Braattveta :

90 % av menstruationsblödningen inträffar under de tre första dagarna av din menstruation, oavsett hur kraftigt ditt flöde är ! Det finns också blödning utanför din menstruation ! Om du är orolig, tala med din läkare. De kallas spotting eller spottingstörningar och kan kräva att du använder menstrosa vid andra tillfällen i din cykel.

Ekvivalensen mellan ditt flöde och konventionellt sanitetsskydd

MYCKET LÄTT FLÖDE :
Förutom hygieniskt skydd eller spotting.

LÄTT FLÖDE :
1 mensskydd.

GENOMSNITTLIGT FLÖDE :
2 vanliga tamponger eller bindor fyllda under 12 timmar.

RIKLIGT FLÖDE :
3 till 4 vanliga tamponger eller bindor fyllda under 12 timmar.

MYCKET KRAFTIGT FLÖDE :
4-5 vanliga tamponger eller bindor fyllda under 12 timmar.

AVBLODNINGSFLÖDEN :
Från 6 vanliga tamponger eller bindor som fylls under 12 timmar.

Upptäck menstrosor

Hur väljer du dina menstrosa enligt ditt flöde ?

En mycket viktig påminnelse : varje menstruerande person har sin egen cykel, sitt eget flöde, sina egna känslor, önskningar och behov. Menstruation är alltid en individuell fråga ! Det finns ingen anledning att generalisera när det är ett så personligt ögonblick. Det här är DET du ska upprepa för dig själv för att må bra av dig själv och dina menstrosa !

Clean Menstrosor

Bekväma menstrosor

Våra modeller har utformats för att ge dig sinnesro och komfort under din menstruation.

Våra Clean finns i olika former och storlekar. Ett urval av storlekar från XS till 8XL gör det möjligt för dig att hitta den perfekta matchningen för din kroppsform.

Upptäck menstrosor